Etusivu Flikka ja poika Tapahtumakalenteri Historia Galleria Ehdokkaat Yhteystiedot Yhteistyössä

Flikka ja Poika

Esiintymistaitoinen parivaljakko odottaa edustusvuodeltaan uusia haasteita. Nuoret ovat käytettävissä ilmaiseksi pieniin edustustehtäviin. Matkakulut pyydämme korvaamaan. Vaativimmista juonto- tai muista edustustehtävistä neuvotellaan pieni palkkio, joka menee kokonaan nuorille itselleen.

Turun flikka 2018-2019

Paula Pukkinen

25-vuotias Paula asuu Nummenpakassa ja kuuluu Turun normaalikoulun lukiolaisiin. Opinnot veivät Jyväskylään (ruotsin kieli Jyväskylän yliopistossa), mutta Turku on aina Paulan kotikaupunki. Paula on jääkiekkofani ja TPS:n aktiivinen kannattaja. Vapaa-ajallaan Paula pitää myös kaveriensa kanssa kahvittelusta.

Turun poika 2018-2019

Oskari Vuotila

20-vuotias Oskari on kevään 2017 ylioppilas, joka hakee jatkokoulutukseen välivuoden jälkeen. Oskari asuu Kupittaalla ja työskentelee tällä hetkellä kaupan alalla. Oskarille tärkeää on liikunta, eikä liikuntapaikkoja voi hänen mielestään Turussa koskaan olla liian paljon.Lisätietoja Turun Flikka ja Poika -kilpailusta


Kotiseutuyhdistys Turkuseuran aloitteesta valitaan joka vuosi Turun Flikka ja Poika, joiden tehtävänä on edustaa kotikaupunkinsa nuoria mm. Turun kaupungin, paikallisen yritysmaailman sekä eri yhdistysten järjestämissä tilaisuuksissa vuoden ajan.


Flikalla ja Pojalla on edustusvuotensa aikana mahdollisuus tuoda esille ajatuksiaan asioista, jotka ovat tärkeitä heille itselleen tai nuorille yleensä.


Ehdotuksia uusiksi edustusnuoriksi voivat tehdä koulut, erilaiset harrastus- ja muut yhteisöt sekä yksityiset henkilöt. Ehdokas voi myös itse ilmoittaa itsensä mukaan kisaan.


Kilpailun vuosittainen hakuaika on toukokuussa. Turkuseura valitsee kilpailun finalistit ilmoittautuneiden joukosta. Voittajapari ratkeaa elokuussa järjestettävässä yleisöäänestyksessä, jonka tulos julkistetaan Turun päivänä kauppatorilla kello 12.


Flikalta ja Pojalta edellytetään turkulaisuuden lisäksi 16-24 vuoden ikää sekä avointa, rehtiä ja iloista luonnetta. Kunnostautuneisuus jollakin kulttuurin, musiikin, liikunnan tai järjestötoiminnan alalla katsotaan eduksi, samoin esiintymiskokemus tai kiinnostus sen hankkimiseen.


Toteutus ja hosting
Nenla Oy